Kursintyg
Verksamhetsutvecklare med Astrakanmetoden
Verksamhetsutvecklare med Astrakanmetoden
Har den 22 - 23 april 2021 + En webbaserad utbildningsdag genomfört kursen
Ellen Cecilia Moberg
Har den 22 - 23 april 2021 + En webbaserad utbildningsdag genomfört kursen
Verksamhetsutvecklare med Astrakanmetoden
Med kursledare Kelly Odell
Har den 22 - 23 april 2021 + En webbaserad utbildningsdag inom ramen för sin utbildning vid Astrakan Strategisk Utbildning uppvisat kunskaper i verksamhetsutveckling med Astrakanmetoden motsvarande innehållet i nedanstående kurser samt förmåga att tillämpa kunskaperna i praktiken.

Efter certifiering är denne väl rustad att driva verksamhetsutveckling framåt och bidra till den strategiska styrningen av verksamheten.
Pia Andersson
VD, Astrakan
Stockholm
Scan to Verify

Som certifierad verksamhetsutvecklare med Astrakanmetoden kan du:

 

Kurser som ingår i programmet:

Verksamhetsutveckling med processer
- Här lär du dig grunderna i Astrakanmetoden och processbaserad verksamhetsutveckling.

Verksamhetsstyrning
– Tydliggör syftet med det ni gör. Hjälp människor att prioritera det som är viktigast för verksamheten och att utföra arbetet på rätt sätt.

Informationsmodellering och Begreppsanalys
– Se till att människor får den information och de resurser som krävs för att utföra sitt arbete. Med hjälp av begreppsanalysen kan du reda ut verksamhetens språk och ta fram begreppsmodeller;
ett verktyg för att säkerställa att vi säger och menar samma sak.

Strategisk planering och verksamhetsledning
– Här får du verktygen för att säkerställa att ni har resurser för att lyckas med ert förändringsoch förbättringsarbete. Att kunna gå från strategi till resultat. Vi fördjupar oss också i hur du leder arbetsmöten med inriktning på verksamhetsutveckling för att skapa samsyn och sälja in förändring.

Efter genomförda kurser examineras du genom att visa prov på din kompetens under utbildningen ”Strategisk planering och verksamhetsledning”. Utbildningen genomförs i workshopformat och du förväntas visa att du kan leda verksamhetsmodelleringar och bidra i utvecklingsarbete. Efter kursen sker en inlämning av en projektrapport där du använder Astrakanmetodens samtliga analysperspektiv med efterföljande opponering

Scan to Verify