Diplomerad
Beteendefokuserad organisationsutvecklare
Beteendefokuserad organisationsutvecklare
Astrakan Strategisk Utbildning intygar härmed att
Jenny Holmén
Astrakan Strategisk Utbildning intygar härmed att
Beteendefokuserad organisationsutvecklare
Med kursledare Mikal Björkström
Har 27 maj 2021 genomgått examinationen med godkänt resultat.
Pia Andersson
VD, Astrakan
Stockholm
Scan to Verify

Efter vår OBM-utbildning kan du:

Beteenden är det som skapar resultat

Gemensamt för utveckling av processer, värderingsarbete, nya affärsmodeller eller målstyrning är att det är vad vi faktiskt gör som skapar resultat. Alla våra planer utmynnar till slut i att vi behöver påverka beteenden, antingen genom att ändra befintliga rutiner eller att göra något helt nytt.

När effekten av verksamhetsförbättringar uteblir handlar det ofta om att man inte lyckats förändra beteenden. Anledningarna kan vara många: gamla styrmedel som belönar invanda rutiner, företagskultur som gör att vissa arbetsuppgifter innebär status och bekräftelse eller att det helt enkelt är svårt att ändra gamla vanor och att vi glömmer att sätta en plan för att stötta beteendeförändringen.

OBM ger dig verktyg för att analysera beteenden samt underlätta och följa upp förbättringar i verksamheten, att sätta den sista pusselbiten på plats när det gäller att lyckas med LEAN-införanden såväl som små förbättringar i din arbetsgrupp.

Några exempel på nyttan med OBM

Diplomering – Beteendefokuserad Organisationsutveckling

Efter de två inledande utbildningsdagarna påbörjar du arbetet med din egen förbättringsprocess enligt OBM, du ska nå avslutningsfasen av denna innan du går vår uppföljningsdag som bygger på en utvärdering av arbetet och fördjupning inom vissa moment.

Vad innebär diplomet?

Diplomet styrker att du tillämpat principerna för OBM i en förbättringsprocess och har verktyg för organisationsutveckling med fokus på beteende.

Scan to Verify